ALIMENTACIÓ SALUDABLE, EMPRESA PRODUCTIVA

“SOM EL QUE MENGEM…”. Una senzilla frase que expressa, en poques paraules, com una alimentació saludable resulta clau per a la millora del nostre estat de salut i rendiment laboral, tant físic com intel·lectual.

La veritat és que cada vegada passem més temps fora de casa, amb la qual cosa menjar fora de la feina o en tupper s’ha convertit en un dels hàbits més comuns en la nostra rutina diària. Les presses i la manca de temps actuen com a principals enemics indiscutibles d’una alimentació saludable. 

L’ansietat, la dificultat d’adquirir aliments saludables, l’estrès o les preferències alimentàries inadequades són alguns dels factors que impossibiliten una correcta alimentació en el treball.

Aquests dies estan essent especialment estressants i Palomo vol apostar per promoure hàbits saludables per tenir el nostre equip sa i feliç.

Desde Palomo, volem conscienciar tant als treballadors com a les empreses sobre la importància que té dur a terme una alimentació saludable en l’àmbit laboral. Una acció que ha de ser concebuda com un canvi cultural basada en crear nous i millors hàbits d’alimentació. Més enllà del que faci el propi treballador per a mantenir-se sa, cada vegada són més les empreses que inverteixen en la implementació de programes i mesures d’alimentació saludables per als seus equips, que acaben traduint-se en múltiples beneficis.

ALIMENTACIÓ SALUDABLE: TREBALLADORS SANS I FELIÇOS

FRUITA FRESCA DE TEMPORADA

Les fruites són un grup d’aliments imprescindibles per al cos humà

l’OMS recomana ingerir un mínim de 400g/dia de fruites i verdures (5 racions = 3 racions de fruita + 2 racions de verdures), per tal de prevenir malalties

A la cuina tenim fruita fresca!, ja que presenta un alt contingut de vitamines, minerals i aigua que dota al cos d’energia i protegeix a l’organisme de la deshidratació. A més resulta fàcil de menjar i motiva un estil de vida saludable.

És important ressaltar com ingerir fruita millora l’estat d’ànim, redueix l’estrès i augmenta la capacitat de concentració.

SNACKS SALUDABLES

Els fruits secs no engreixen, combaten el colesterol dolent i afavoreixen el bo, són un factor contra la diabetis i un factor cardioprotector.

AIGUA GRATUÏTA

També tenim a la disposició del nostre equip un dispensador d’aigua amb tota garantia i seguretat perquè s’hidrati de manera saludable i freqüent al llarg de la jornada laboral.

Mantenir una hidratació adequada i constant al llarg del dia és molt important, ja que la pèrdua d’aigua en el nostre organisme es produeix de manera constant. Si estem immersos en el nostre treball, només bevem de manera intermitent o molt esporàdica, però hem de recordar que sempre cal tractar d’estar ben hidratat perquè el nostre organisme el necessita.

En definitiva, fomentem la salut del nostre actiu més important, el nostre EQUIP HUMÀ! Que ens aquests moments ho està donant tot per tirar endavant l’elevada demanda d’ERTES, la pressió dels timmings, clients, les constants novetats que va publicant el govern, etc.

INFINITES GRÀCIES!!!

0 Comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *