«CAL QUE VEIEM LES EMPRESES COM A ORGANISMES QUE TENEN NECESSITATS»

El passat dijous 12/04/2018 Palomo Consultors, SL va participar en les JORNADES DE NETWORKING I INTERCANVI EMPRESARIAL que organitza la CEPTA, a la província de Tarragona.

Les sessions Presentacions d’Empreses de CEPTA aprofundeixen en les eines que les companyies de les comarques de Tarragona poden aportar per millorar l’eficiència.

Benestar, coordinació i efectivat. Aquestes són algunes necessitats que requereixen les empreses -siguin del sector que siguin- i que poden aportar inputs positius per a treballar de manera més segura i eficient.

Amb l’objectiu de reunir a aquells emprenedors de les comarques de Tarragona que aporten alguns d’aquests valors, que poden ser molt últims per a altres companyies de la província, les instal·lacions de Cepta de Rambla Nova van acollir una nova edició de les sessions Presentacions d’Empresa, les trobades de networking actiu que la confederació empresarial acull regularment.

Pel que fa a les presentacions, en aquesta ocasió van anar a càrrec de GS Ofimàtica, AiredeTerra, Impulso Efectivo i Palomo Consultors.

La nostra empresa, Palomo Consultors, va recordar el canvi de paradigma que s’està duent a terme en el món empresarial, que cada cop tendeix més a considerar les companyies com un organisme viu que té necessitats específiques que s’han de resoldre i que, moltes vegades, requereixen canvis de paradigma totals en el funcionament del dia a dia. En aquest sentit, recorden la importància de centrar-se en solucions creatives que facilitin el canvi, de manera que l‘empresa s’obri al seu exterior amb més seguretat i, sobretot, més productivitat i eficiència.

 

0 Comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *