CAMPANYA RENDA I PATRIMONI EXERCICI 2019

Aquest any, els terminis de presentació de les declaracions de renda són:

  • 01/04/2020: Inici campanya.
  • 25/06/2020: Presentació declaració domiciliada.
  • 30/06/2020: Presentacions declaracions negatives i positives amb NRC. Fi de la campanya.

Per preparar la seva declaració de la renda, és important i necessari que ens facin arribar  les dades i documents referents a rendiments (ingressos), guanys o pèrdues patrimonials que hagueu tingut durant l’any 2019.

A partir d’ara, concertin cita prèvia (dia i hora de visita) per preparar la seva declaració. Aquest any, degut al Coronavirus, restringirem les visites presencials als mesos de maig i juny. Ens poden proporcionar la documentació telemàticament (escanejant els documents i enviant-la per e-mail) mentre durin les restriccions de mobilitat

Necessitarem els documents nacionals d’identitat (en vigor) de tots els membres de la família que en posseeixin (especialment els membres de 14 anys o superiors), ja que ens serà imprescindible disposar de la data de caducitat dels DNI per a obtenir les seves dades fiscals.

Per tal de poder dispensar una atenció personalitzada, analitzar i revisar la seva documentació per confeccionar la seva declaració, és convenient que demani cita prèvia per concretar dia i hora a:

☎ 977449033 📧 eva.forcadell@palomo.net 📧 secretaria@palomo.net 

Moltes gràcies!

0 Comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *