COMUNICAT OFICIAL PALOMO

Dilluns, 16 de  Març de 2020

Com a conseqüència de l’excepcional situació sanitària que estem vivint i, seguint les directrius de prevenció enfront el Covid-19 (Coronavirus) decretades pel Govern d’Espanya, des de Palomo Consultors, SL us volem comunicar que, exercint la nostra responsabilitat, hem assumit les següents mesures per protegir als nostres treballadors, clients i col·laboradors:

Fomentant la conciliació, part del nostre equip, prestarà els serveis mitjançant el teletreball i la resta ho seguirà fent des de les instal·lacions de Palomo Consultors, SL.

Continuarem oferint els nostres serveis de la mateixa manera i amb total normalitat, per la qual cosa ens podeu contactar pels canals habituals.

-Com a mesura de prevenció, sol·licitem als clients que no acudeixin a les oficines de Palomo Consultors, SL.

-En el cas que tingui alguna visita programada per als propers dies, els/les nostres tècnics/es es posaran en contacte per prestar el servei de la manera més segura possible.

-Recordar-vos que des de Palomo disposarem dels mitjans tècnics per prestar serveis de manera remota.

També us volem transmetre un missatge d’ànim i recordar-vos que restem a la seva disposició per a qualsevol dubte o gestió derivada d’aquesta situació excepcional.

Salutacions i moltes gràcies,

Gerència

Palomo Consultors, SL

www.palomo.net

0 Comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.