PALOMO CONSULTORS, COMPROMESOS AMB LA IGUALTAT, CELEBREM EL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

Les Nacions Unides estableixen l’any 1977 el 8 de març com a Dia Internacional de la Dona. És una data molt important, on les dones i homes de tots els continents, encara que separades per fronteres, ètnies, llengües i cultures diferents i realitats econòmiques i polítiques molt dispars, s’uneixen per celebrar aquest dia.

L’origen d’aquesta commemoració sorgeix a finals del segle XIX al món industrialitzat. En mig d’un període d’expansió i turbulències econòmiques, un creixement fulgurant de la població i el despertar d’ideologies noves i trencadores.

El Dia Internacional reivindica el paper de la dona corrent com a artífexs de la història i neix de la lluita del moviment feminista perquè la dona participi d’una forma activa i decisiva en la societat des de la igualtat amb l’home.

Des de Palomo Consultors, SL, treballem dia a dia per la promoció de polítiques i accions que garanteixin la igualtat de gènere a través de propostes contretes com: La jornada intensiva durant l’estiu, la flexibilitat laboral i d’horaris, la promoció de polítiques de conciliació, estudis i formació.

Defensem les llibertats individuals i col·lectives i reivindiquem energèticament la celebració del dia Internacional de la Dona al llarg de tot l’any; fidels al nostre compromís de treballar internament i externament per a esdevenir una societat més justa i igualitària.

0 Comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.