S’OBRE LA LÍNIA D’AJUTS PER ALS COMERÇOS OBLIGATS A TANCAR

El Departament d’Empresa i Coneixement va obrir ahir al matí la línia d’ajuts extraordinaris de 15 milions d’euros per als comerços tancats des del 7 de gener passat. El DOGC ha publicat la convocatòria d’aquests ajuts, que s’articularan a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM). El tràmit per sol·licitar-los es pot fer a través del Canal Empresa.

L’objectiu d’aquesta línia és contribuir a pal·liar les pèrdues econòmiques derivades dels tancaments decretats al sector del comerç del 7 al 24 de gener.

Beneficiaris:

S’hi podran acollir autònoms i pimes dedicats a les activitats de comerç al detall afectats per l’ordre de tancament sanitari. En concret, se’n podran beneficiar els establiments comercials de productes no essencials de més de 400 metres quadrats i les botigues de productes no essencials de centres, galeries i recintes comercials. Els ajuts consistiran en una aportació per establiment, que serà de 3.750 euros.

La presentació de les sol·licituds es farà temàticament a través del Canal Empresa, omplint el model formalitzat que es pot trobar al web del CCAM, de Canal Empresa o del Departament d’Empresa i Coneixement. Només serà necessari adjuntar una declaració responsable acreditant que es compleixen els requisits previstos a les bases, i adjuntar dues fotos de l’establiment (una de l’interior i una de l’exterior).

Els sol·licitants podran consultar si se’ls ha atorgat l’ajut al tauler electrònic de la Generalitat. Aquests ajuts es poden acumular a altres subvencions o ajuts públics i/o privats ja sol·licitats.

El Departament d’Empresa i Coneixement té previst ampliar aquesta línia d’ajuts per fer front a la pròrroga de les restriccions entre el 24 de gener i el 7 de febrer. D’aquesta manera, un cop es formalitzi l’ampliació, els ajuts previstos de 3.750 euros per establiment passaran a ser de 6.000 euros.

En aquest supòsit, els beneficiaris a qui s’hagi concedit la subvenció no hauran de tornar a presentar cap sol·licitud.

Per qualsevol dubte o consulta estem a la vostra disposició: 977449033

0 Comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.