INVITACIÓ A L’ANIVERSARI 50 ANYS DE PALOMO CONSULTORS EL PROPER 11 DE MAIG!

Ens complau comunicar-vos que aquest any Palomo Consultors, SL compleix 50 anys de trajectòria professional! És per aquest motiu que ens agradaria convidar-vos a un esdeveniment presencial, únic a Tortosa, que tindrà lloc al Racó de Mig Camí, el dia 11 de Maig, a partir de les 16:00h fins 21:00h aprox.

Al llarg d’aquestes 5 dècades hem vist com Palomo Consultors ha crescut fins a convertir-se en el que és avui dia, i tot això ho hem d’agrair a les persones que ens han donat suport durant tants anys, que han format part de la nostra història i que esperem que en segueixin formant part per moltes dècades més. I estem convençuts que la millor manera de celebrar-ho és amb tota la gent que ho ha fet possible: equip, família, clients, exclients, col·laboradors, proveïdors, empresaris/es i amics.

És per això que hem organitzat un acte presencial, sota el títol “LES PERSONES, CLAU DE L’ÈXIT DE LA TEVA EMPRESA”, amb 3 ponents de reconegut prestigi que ens parlaran de Management, Lideratge, Vendes i Talent. I un pica-pica amb opcions de Networking posterior amb vistes a la ciutat de Tortosa, mentre es pon el sol.

Per aquest motiu, us demanem que us us inscriviu a través del link que us enviem a continuació per reservar la vostra plaça i on trobareu tots els detalls de l’event: https://palomo.net/50aniversari/  (També us podeu inscriure a través del codi QR de la invitació)

Esteu tots/es convidats/es!

*Les places són limitades. Ens és imprescindible identificar i confirmar les persones de la vostra empresa que assistiran, per motius organitzatius, d´aforament i altres detalls.

Moltes gràcies! Us esperem!!!

0 Comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *