FORMA’T AMB MÒNICA MENDOZA EN EL MÓN DE LES VENTES!

La Mònica Mendoza, ponent de la tarda del III Fòrum Econòmic i Empresarial de les Terres de l’Ebre, és Directora General d’Energivity Consulting.

És una de les conferenciants més sol·licitades en temes d’estratègia comercial, intel·ligència emocional i vendes. Inclosa al llibre TOP 100 SPEAKERS segons la prestigiosa agència de speakers Thinking Heads, i dues vegades triada millor speaker de Marketers Latam.

Autora de “El que NO t’expliquen als llibres de vendes”, “Píndoles de Motivació per a Comercials i Emprenedors” i “Les úniques 12 maneres de captar clients”:

Com a formadora, és una defensora de la formació. Sabeu que quan llegim i ens formem, recablem el cervell? Es creen noves connexions neuronals, no sols quan aprenem, sinó també quan apliquem els coneixements.

«Amb la lectura i la formació aconseguim prendre decisions més encertades a la nostra vida, perquè tenim en compte més variables. Ens hem format i hem après a tenir en compte més coneixements, cosa que ens porta a prendre millors decisions. Això ens pot portar a lèxit, més que no formar-nos.

No només això, a més, ens dóna humilitat per reconèixer que no en sabem res, per ser autocrítics i per saber que, a mesura que aprenem, menys sabem. Tot és més complex del que sembla. La ignorància és molt atrevida… dediqueu part del vostre temps a llegir i formar-vos, tant se val que siguin cursos de pintura, d’escultura o sobre animals… el que us apassioni! perquè el nostre cervell canvia i el nostre destí també.»

Molts dels que vàreu assistir a la xerrada de la tarda de la Mònica Mendoza ens vàreu demanar formació amb ella. Doncs bé, des de Palomo Consultors us oferim l’oportunitat de formar-vos amb ella. De ben segur marcarà un abans i un després als vostres negocis.

Com ja sabeu, Palomo Consultors ofereix un Servei de Formació a mida i també som gestors autoritzats per Fundae per gestionar la formació bonificada, a cost zero per a l’empresa.

Autora de “El que NO t’expliquen als llibres de vendes”, “Píndoles de Motivació per a Comercials i Emprenedors” i “Les úniques 12 maneres de captar clients

https://youtu.be/XgYULP0Rpz0

Que no t’ho expliquin. Ara teniu l’oportunitat de viure una formació amb ella!

Alguns dels nostres clients ja ho han provat i el resultat ha estat molt satisfactori.

 

Si desitgeu informació sobre cursos i formació a mida amb ella, no dubteu en contactar amb nosaltres.

Estarem encantats d’atendre’us.

977449033

formacio@palomo.net

0 Comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *