LA INSPECCIÓ DE TREBALL ESTÀ ACTUANT PER GARANTIR LES POLÍTIQUES D’IGUALTAT IMPLEMENTADES A LES EMPRESES

Els informem que som coneixedors de que actualment la inspecció de treball està actuant sobre les empreses per garantir la igualtat efectiva entre homes i dones, controlant les polítiques d’igualtat implementades a les empreses. 

I no només els «Plans d’igualtat», per a aquelles empreses que superin els 150 treballadors al 2020, i 100 treballadors al 2021, sinó també els “Protocols d’assetjament sexual i/o per raó de sexe”, a totes les empreses. En aquest sentit, estan programades 3.829 actuacions.

La prevenció és la clau en el pla d’assetjament laboral. Els recordem que totes les empreses, sense importar el nombre de persones que tinguin a la plantilla, tenen obligació legal de prendre mesures d’actuació, protecció i prevenció enfront de l’assetjament sexual i/o per raó de sexe.

Es pretén amb la prevenció dissuadir qualsevol possible intenció il·lícita i augmentar la sensibilització del personal. L’empresa, per a això, haurà de prendre mesures i posar a disposició instruments per a garantir la implantació dins de la seva cultura empresarial.

A Palomo Consultors, SL ajudem a les empreses a dur a terme les actuacions necessàries per complir amb les obligacions legals i amb les polítiques d’igualtat requerides:

A) Totes les empreses: Protocol d’assetjament sexual i/o per raó de sexe.

B) Empreses amb plantilla superior a 150 persones: Pla d’Igualtat.

 

Si sou empresa i no teniu implantades aquestes mesures obligatòries, els recomanem fer-ho aviat.

Per qualsevol dubte o consulta estarem encantats d’atendre’ls: secretaria@palomo.net o bé al telèfon 977449033

 

Salutacions cordials,

Palomo Consultors, SL

0 Comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *