EQUIPS D’ALT RENDIMENT A UNA EMPRESA

ūü§úūüŹĽūü§õūüŹĽEQUIPS D’ALT RENDIMENT A UNA EMPRESAūüďą

Com b√© esmenten Jon Katzenbach i Douglas K. Smith al seu llibre La saviesa dels equips, ‚Äúels desafiaments d’acompliment que enfronten les empreses a totes les ind√ļstries exigeixen el tipus de capacitat de resposta, velocitat, personalitzaci√≥ en l√≠nia i qualitat que est√† m√©s all√† de l’abast de l’exercici individual. Els equips tanquen aquesta bretxa‚ÄĚ. I √©s que treballar en equip √©s fonamental per assolir els objectius proposats. Tot i aix√≤, un equip d’alt rendiment √©s m√©s que un grup de persones que treballen juntes.

Els membres de l’equip d’alt rendiment no nom√©s estan orientats per aconseguir una missi√≥ concreta, sin√≥ que tamb√© estan units per uns valors comuns, comparteixen una visi√≥, objectius i m√®triques, col¬∑laboren, es desafien i es responsabilitzen de manera m√ļtua per obtenir resultats excel¬∑lents.

Vols adquirir les habilitats necess√†ries per prendre millors decisions a la teva organitzaci√≥ i promoure aix√≠ la creaci√≥ d’equips d’alt rendiment?

Per ajudar el progr√©s de les persones, superar els desafiaments que presenta la quarta revoluci√≥ industrial i cr√©ixer de manera inclusiva i sostenible, PALOMO CONSULTORS, SL aposta per tres conceptes clau per impulsar l’ocupabilitat:

‚úÖl’aprenentatge continu,

‚úÖel reciclatge professional

✅i la capacitació addicional.

Vine a vivencial aquesta experiència teoricopràctica per comprovar-ho per tu mateix!

Un any m√©s PALOMO CONSULTORS, SL participa i et recomana aquesta activitat, organitzada per l’INSTITUT EMPRESARIAL DE LES TERRES DE L’EBRE SL Curs te√≤ric pr√†ctic: ¬ęAcceleraci√≥ d¬īequips d¬īalt rendiment¬Ľ.Activitat adre√ßada a empreses del territori (Terres de l‚ÄôEbre)

Per fer la inscripció, entreu i empleneu aquest formulari (no més de 2 persones per empresa). https://lnkd.in/d6CFshVJ

0 Comentarios

Dejar un comentario

¬ŅQuieres unirte a la conversaci√≥n?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *